POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

PAKET MOJE ZELENJE

97.00 

Paket je namenjen intenzivnemu čiščenju telesa z zelenimi sokovi. Priporočamo klistir na začetku postenja. 

Šifra: BJ-MZ Kategorija:

Opis

Kako začnem:

2 do 3 dni preden začnete izločite meso, mlečne izdelke, gluten, alkohol, kofein, sladkor in vsa predelana živila. Uživajte lahko prebavljivo hrano, kot so zelenjavne juhe in solate.

Kaj hočem doseči:

urejeno prebavo, telo brez toksinov, sijočo polt in lase, alkalizacijo telesa

Komu je paket namenjen

Klorofil je tukaj ključna beseda. Klorofil ima podobno molekularno zgradbo kot hemoglobin (hemoglobin ima v sredini atom železa, klorofil pa atom magnezija), ki je ključen gradnik rdečih krvničk, njegova glavna naloga pa je prenos kisika do vseh celic v telesu.

Nekatera telesa so zaradi nepravilne prehrane, stresa, utrujenosti in negativnih misli zakisana. Zakisana telesa niso zmožna v celoti  opravljati svojih funkcij in to privede do mnogih bolezni. Nekateri pa tudi trpijo zaradi povečanega delovanja glivice kandide, ki pri prehodu v kri povzroča sistemske težave. Z uživanjem zelenih sokov in zelene zelenjave in sadja, ki ne zakisa organizem izdatno pripomoremo k izboljšanju stanja celotnega telesa. Če prilagodimo tudi ostalo prehrano lahko s takšnim režimom odpravimo mnoge neprijetnosti in tegobe v telesu.

Kako poteka?

Celodnevni paket sokov (6 sokov) odmrznite en dan prej na kuhinjskem pultu ali v kuhinjskem koritu do te mere, da so odtajani ampak še zelo mrzli. Postavite jih v hladilnik in tako naj počakajo do naslednjega dne, ko boste začeli s postenjem. Za vsak naslednji dan ponovite postopek. 

Zjutraj na tešče spijte kozarec mlačne vode, čez 30 minut prvo spijte Cleanse shot, nato prvi dan pijete 100% sok zelene in Zeleno osvežitev, drugi dan zjutraj spet spijete mlačno vodo in začnite z Cleanse shotom nato cel dan pijete 100% sok zelene, tretji dan zjutraj isto kot prejšnja dva dneva in čez dan pijete Zeleno osvežitev. Med izvajanjem čiščenja spijte vsaj 2,5L vode na dan in dnevno vključite lahko telovadbo.

Kako zaključim?

Po zaključenem 3 dnevnim postom, počasi nazaj vključite trdo prehrano. Začnite s sadjem in solatami, naslednja dva dni počasi uvajajte tudi ostala živila. 

Paket MOJE ZELENJE

  1. dan

Cleanse shot, 100% sok zelene 3x, Zelena osvežitev 3x

  1. dan

Cleanse shot, 100% sok zelene 6x

  1. dan

Cleanse shot, Zelena osvežitev 6x

Dodatne informacije

Paket

Eno-dnevni, Tro-dnevni, Pet-dnevni, Sedem-dnevni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET MOJE ZELENJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top