POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

MOJ DNEVNI DETOX

22.00 175.00 

Ni na zalogi

Postenje s sokovi je dokaj hiter in varen način razstrupljanja in čiščenja telesa raznih toksinov, uravnavanja prebave, izboljšanja kože, nohtov in las.

Paket Moj dnevni detox je namenjen razstrupljanju in čiščenju telesa raznih toksinov, uravnavanju prebave, izboljšanja kože, nohtov in las.

Šifra: BJ-MDD Kategorija:

Opis

Komu je namenjen?

Moj dnevni detox paket je paket sokov namenjen vsem, ki si želijo izboljšati svoje počutje in očistiti svoje telo. V 5 do 7 dneh dneh se telo očisti določenih toksinov in vas spravi nazaj na pravo pot. Sokove lahko pijete samostojno in sicer 1 dan, 3 dni ali 5 (7)dni. Primeren je tako za začetnike kot tudi že za izkušene in navajene postenja s sokovi. Je paket, ki je primeren za tiste, ki so se pregrešili in čez vikend malo preveč uživali v hrani in pijači, kot za tiste, ki si resnično želijo dolgoročno spremembo in prenehanje s slabimi prehranskimi navadami.

Kaj hočem doseči

Alkalno telo, urejeno prebavo, boljše počutje na splošno, več energije

Kaj moram vedeti predem se lotim postenja s sokovi?

Preden se lotite posta s sokovi se vsaj tri dni prej odrecite mesu, sladkorju, mlečnim izdelkom, glutenskim žitom, kofeinu, alkoholu in procesirani hrani.

Kako poteka?

Celodnevni paket sokov odmrznite en dan prej, najlažje v kuhinjskem koritu do te mere, da so odtajani ampak še zelo mrzli. Postavite jih v hladilnik in tako naj počakajo do naslednjega dne, ko boste začeli s postenjem.

Zjutraj prvo spijte kozarec mlačne vode, ki naj ji sledi Cleanse shot. Po 30 minutah spijte 100% sok zelene. Nato si naj sledijo sokovi v razmaku 3 do 4 ur oz. kadarkoli začutite lakoto in sicer: Dobro jutro, Zelena osvežitev in Jagodne sanje. Dan zaključite s Kurkuma shotom. Vmes popijte čim več vode vsaj 2L. V primeru 3 dnevnega paketa pijete iste sokove 1 in 3 dan, 2. dan pa pijete po vrsti Cleanse shot, 100% Sok zelene, Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot, Tvoj sonček v primeru 5 do 7 dnevnega paketa pa 4 dan spijte po vrsti Cleanse shot, 100% sok zelene, Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Tvoj sonček in zaključite s Kurkuma shotom. Od 5 do 7 dne (če delate 7 dnevni post) pa pijete po vrsti Cleanse shot, 100% sok zelene, Dobro jutro, Zelena osvežite, Tvoj sonček in zaključite s Kurkuma shotom. 

Kako zaključim?

Kot prvo si čestitajte, saj ste uspeli nekaj zelo dobrega narediti za vaše telo. Čeprav vas mika, da bi takoj začeli z nezdravimi živili, imejte v mislih, da je telo 5 do 7 dni bilo samo na tekoči hrani, zato začnite trdo hrano uvajati postopoma. Začnite s presno hrano torej solate in sadje, nato drugi dan z zelenjavno juho in solato. Tretji dan postopno uvedite brezglutenska žita in šele 4 dan meso in mlečne izdelke, če jih uživate. Pri tem se opazujte, mogoče boste odkrili, da vam določena živila na splošno ne ustrezajo.  

Postenje s paketom sokov Moj dnevni detox lahko izvajate večkrat mesečno tudi samo z 1 dnevnim ali večkrat letno s 3 dnevnim postenjem oz. kadarkoli začutite, da ste izgubili kompas in bi spet radi prišli na pravo pot pri vašem prehranjevanju.

PAKET MOJ DNEVNI DETOX

  1. dan 

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Dobro jutro,  Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot

  1. dan 

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot, Tvoj sonček

  1. dan

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Dobro jutro,  Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot

  1. dan

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot, Tvoj sonček

  1. dan

Cleanse shot, 100% Sok stebelne  zelene, Dobro jutro, Kurkuma shot, Tvoj sonček, Zelena osvežitev

  1. dan

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Dobro jutro,  Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot

  1. dan

Cleanse shot, 100% Sok zelene, Zelena osvežitev, Jagodne sanje, Kurkuma shot, Tvoj sonček

Dodatne informacije

Paket

Eno-dnevni, Tro-dnevni, Pet-dnevni, Sedem-dnevni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MOJ DNEVNI DETOX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top