POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

MOJ DNEVNI DETOX

103.50 172.50 

Paket Moj dnevni detox je namenjen čiščenju telesa raznih toksinov, uravnavanju prebave, izboljšanja kože, nohtov in las.

Šifra: BJ-MDD Kategorija:

Opis

Komu je namenjen?

Moj dnevni detox paket je paket sokov namenjen vsem, ki si želijo izboljšati svoje počutje in očistiti svoje telo. V 3 do 5 dneh se telo očisti določenih toksinov in vas spravi nazaj na pravo pot. Sokove lahko pijete samostojno in sicer  3 dni ali 5 dni. Primeren je tako za začetnike kot tudi že za izkušene in navajene postenja s sokovi. Je paket, ki je primeren za tiste, ki so se pregrešili in čez vikend malo preveč uživali v hrani in pijači, kot za tiste, ki si resnično želijo dolgoročno spremembo in prenehanje s slabimi prehranskimi navadami.

Kaj hočem doseči

Alkalno telo, urejeno prebavo, boljše počutje na splošno, več energije

Kaj moram vedeti predem se lotim postenja s sokovi?

Preden se lotite posta s sokovi se vsaj tri dni prej odrecite mesu, sladkorju, mlečnim izdelkom, glutenskim žitom, kofeinu, alkoholu in procesirani hrani.

Kako poteka?

Zjutraj prvo spijte kozarec mlačne vode, ki naj ji sledi sok Zelena osvežitev, ki ga pijete počasi po požirkih. Naslednji sok je 100% sok zelene. Nato si naj sledijo sokovi po vašem vrstnem redu. Sam vrstni red ni toliko važen, kakor je važno to, da sokove pijete počasi in po požirkih skozi cel dan. Vmes popijte čim več vode.

Kako zaključim?

Kot prvo si čestitajte, saj ste uspeli nekaj zelo dobrega narediti za vaše telo. Čeprav vas mika, da bi takoj začeli z nezdravimi živili, imejte v mislih, da je telo 3 do 5 dni bilo samo na tekoči hrani, zato začnite trdo hrano uvajati postopoma. Začnite s presno hrano torej solate in sadje, nato drugi dan z zelenjavno juho in solato. Tretji dan postopno uvedite brezglutenska žita in šele 4 dan meso in mlečne izdelke, če jih uživate. Pri tem se opazujte, mogoče boste odkrili, da vam določena živila na splošno ne ustrezajo.  

Čiščenje telesa s paketom sokov Moj dnevni detox lahko izvajate večkrat letno s 3 dnevnim paketom ali dvakrat letno 5 dnevnim paketom, oz. kadarkoli začutite, da ste izgubili kompas in bi spet radi prišli na pravo pot pri vašem prehranjevanju.

PAKET MOJ DNEVNI DETOX

Paket MOJ DNEVNI DETOX

Zelena osvežitev, Dobro Jutro, 100% Zelene, Jagodne sanje, Super korenček

Dodatne informacije

Paket

Eno-dnevni, Tro-dnevni, Pet-dnevni, Sedem-dnevni

Go to Top