POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

PAKET MOJI VITAMINI

103.50 172.50 

V primerih ko vaše telo potrebuje več, vam paket Moji vitamini olajša vnos večjih količin vitaminov in mineralov. Sveže stisnjeni in  precejeni sokovi brez vlaknin omogočajo tudi lažjo absorbcijo fitohranil, vitaminov, mineralov in antioksidantov.

Šifra: BJ-MV Kategorija:

Opis

Preden začnem

Vsaj 1 do 2 dni prej se odrecite vsem živalskim izdelkom, če jih uživate, alkoholu, kofeinu, sladkorju in industrijsko predelani hrani. Uživajte zelenjavne juhe in solate in brezglutenska žita. Lahko uživate tudi semena in oreščke. Spijte dovolj vode vsaj 2,5L na dan.

Komu je paket namenjen

Paket je namenjen predvsem tistim, ki imajo zelo slabe prehranjevalne navade in z običajnimi obroki ne dobijo dovolj hranil v svoje telo. Tudi v primerih, ko se srečujete z večjimi umskimi in telesnimi napori je ta paket vedno dobrodošel. S 6 sokovi na dan boste telesu zagotovili ves potreben spekter vitaminov, mineralov in antioksidantov. 

Kaj hočem doseči

Višji nivo energije, čisto telo, boljše mentalno in fizično počutje, izboljšan imunski sistem, preventiva pred prehladnimi obolenji

Kako poteka?

Sokove pijte po želji, lahko vključite tudi kakšne zdrave prigrizke kot so oreščki, sveže sadje in zelenjavo. Vključite tudi več vode vsaj 2 do 3L na dan. Ni omejitev glede gibanja in telovadbe.

Kako zaključim?

V primeru, da ob sokovih niste uživali nobene trde hrane, postopoma uvajajte nazaj trdo hrano. Prvi dan ostanite na presni hrani, torej na sadju in zelenjavi v smislu solat smutijev itd. Drugi dan uvedite zelenjavno juho in oreščke, tretji dan počasi uvedite brezglutenska žita. Če uživate meso in mlečne izdelke jih počasi uvajajte nazaj po 3 dnevu.

Paket Moji Vitamini

Vse dni pijete iste sokove:

Jagodne sanje, Super korenček, Tvoj sonček, Zelena osvežitev, Dobro jutro, po vašem vrstnem redu.

Dodatne informacije

Paket

Tro-dnevni, Pet-dnevni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET MOJI VITAMINI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top