POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

PAKET MOJ IMUNC

108.20 179.00 

Paket moj imunc je, kakor vam že ime pove, namenjen dvigovanju in ohranjanju imunskega sistema.

Šifra: BJ-MI Kategorija:

Opis

Komu je namenjen

Če se srečujte s prehladi in raznimi virozami večkrat letno je smiselno narediti kuro vsaj dvakrat na leto in sicer jeseni in spomladi, kjer naj postenje traja vsaj 5 dni. Seveda lahko dobrobiti paketa izkoristite večkrat  in sicer za krajše obdobje npr. 3 dni, kjer se ponastavi imunski sistem v telesu in je telo bolj pripravljeno na borbo z raznimi virusnimi obolenji.

Kaj hočem doseči:

Pri tem paketu je poudarek na kombinaciji sokov s sadjem in zelenjavo, ki delujejo protivnetno, čistilno in uravnavajo PH. Sokovi so nabiti s karotenoidi, železom, C vitaminom in antioksidanti, ki vsi podpirajo delovanje imunskega sistema.

Kako poteka

Vsak dan začnite z Imunz shotom, ki vam bo s svojo rdečo barvo dvignil nivo energije in vam z vsebnostjo C vitamina in ostalimi antioksidanti zagotovil kakovosten začetek dneva. Nato prvi dan za zajtrk spijte Jagodne sanje, nadaljujte s sokom Super korenček, Tvoj sonček, Milky in zaključite s Kurkuma Shotom. Drugi dan po Imunz shotu spijte sok Dobro jutro, nadaljujte z Jagodnimi sanjami, Super korenčkom, Milky in zaključite s sokom Tvoj sonček. Tretji dan po Imunz shotu spijte sok Tvoj sonček, nadaljujte s sokom Dobro jutro, nato Jagodne sanje in zaključite s Super korenčkom. Vrstni red ni zabetoniran, tako da si lahko sokove čez dan razporedite tudi po svoje. To so samo naši predlogi. Zjutraj pa vseeno začnite z Imunz shotom. Vključite 2 do 3L vode dnevno in telesno vadbo.

Kako zaključim?

Po zaključku 3 ali 5 dni počasi nazaj vključite trdo prehrano. Začnite s sadjem in solatami, naslednja dva dni počasi uvajajte tudi ostala živila. 

Naš predlog

 1. Dan
  Imunz shot, Jagodne sanje, Super korenček, Tvoj sonček, Milky, Kurkuma shot
 2. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Milky, Tvoj sonček
 3. Dan
  Imunz shot, Tvoj sonček, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Milky
 4. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Kurkuma shot, Super korenček, Tvoj sonček, Jagodne sanje
 5. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Milky, Tvoj sonček

Dodatne informacije

Paket

Tro-dnevni, Pet-dnevni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET MOJ IMUNC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top