POKLIČI ZA PREVZEM (TO-GO)

PAKET MOJ IMUNC

80.00 132.00 

Paket moj imunc je, kakor vam že ime pove, namenjen dvigovanju in ohranjanju imunskega sistema.

Šifra: BJ-MI Kategorija:

Opis

Komu je namenjen

Če se srečujte s prehladi in raznimi virozami večkrat letno je smiselno narediti kuro vsaj dvakrat na leto in sicer jeseni in spomladi, kjer naj postenje traja vsaj 5 dni. Seveda lahko dobrobiti paketa izkoristite večkrat  in sicer za krajše obdobje npr. 3 dni, kjer se ponastavi imunski sistem v telesu in je telo bolj pripravljeno na borbo z raznimi virusnimi obolenji.

Kaj hočem doseči:

Pri tem paketu je poudarek na kombinaciji sokov s sadjem in zelenjavo, ki delujejo protivnetno, čistilno in uravnavajo PH. Sokovi so nabiti s karotenoidi, železom, C vitaminom in antioksidanti, ki vsi podpirajo delovanje imunskega sistema.

Kako poteka

Celodnevni paket sokov (6 sokov) odmrznite en dan prej na kuhinjskem pultu do te mere, da so odtajani ampak še zelo mrzli. Postavite jih v hladilnik in tako naj počakajo do naslednjega dne, ko boste začeli s postenjem. Za vsak naslednji dan ponovite postopek. 

Vse dneve začnite z Imunz shotom, ki vam bo s svojo rdečo barvo dvignil nivo energije in vam z vsebnostjo C vitamina in ostalimi antioksidanti zagotovil kakovosten začetek dneva. Nato prvi dan za zajtrk spijte Jagodne sanje, nadaljujte s sokom Super korenček, Tvoj sonček, Milky in zaključite s Kurkuma Shotom. Drugi dan po Imunz shotu spijte sok Dobro jutro, nadaljujte z Jagodnimi sanjami, Super korenčkom, Milky in zaključite s sokom Tvoj sonček. Tretji dan po Imunz shotu spijte 100% sok stebelne zelene, nadaljujte s sokom Dobro jutro, nato Jagodne sanje, Super korenček in zaključite s Tvojim sončkom. Vrstni red ni zabetoniran, tako da si lahko sokove čez dan razporedite tudi po svoje. To so samo naši predlogi. Zjutraj pa vseeno začnite z Imunz shotom. Vključite 2 do 3L vode dnevno in telesno vadbo.

Kako poteka?

Celodnevni paket sokov (6 sokov) odmrznite en dan prej na kuhinjskem pultu ali v kuhinjskem koritu do te mere, da so odtajani ampak še zelo mrzli. Postavite jih v hladilnik in tako naj počakajo do naslednjega dne, ko boste začeli s postenjem. Za vsak naslednji dan ponovite postopek. 

Zjutraj na tešče spijte kozarec mlačne vode, čez 30 minut prvo spijte Cleanse shot, nato prvi dan pijete 100% sok zelene in Zeleno osvežitev, drugi dan zjutraj spet spijete mlačno vodo in začnite z Cleanse shotom nato cel dan pijete 100% sok zelene, tretji dan zjutraj isto kot prejšnja dva dneva in čez dan pijete Zeleno osvežitev. Med izvajanjem čiščenja spijte vsaj 2,5L vode na dan in dnevno vključite lahko telovadbo.

Kako zaključim?

Po zaključku 3 ali 5 dni počasi nazaj vključite trdo prehrano. Začnite s sadjem in solatami, naslednja dva dni počasi uvajajte tudi ostala živila. 

Naš predlog

 1. Dan
  Imunz shot, Jagodne sanje, Super korenček, Tvoj sonček, Milky, Kurkuma shot
 2. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Milky, Tvoj sonček
 3. Dan
  Imunz shot, 100% sok stebelne zelene, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Tvoj sonček
 4. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Kurkuma shot, Super korenček, Tvoj sonček, Jagodne sanje
 5. Dan
  Imunz shot, Dobro jutro, Jagodne sanje, Super korenček, Milky, Tvoj sonček

Dodatne informacije

Paket

Tro-dnevni, Pet-dnevni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PAKET MOJ IMUNC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top